Over ons
3de generatie bakkerij die basis begon bij grootvader Cyriel die op een ambachtelijke wijze begon met brood, pistolets en boterkoeken te maken dit werd ongewijzigd overgenomen door de 2de generatie Ronny maar met de toevoeging van enkele specialiteiten zoals progrès, passendaletaart, groter assortiment koffiekoeken, dessertkoekjes ect. 3de generatie Davy heeft al de voorgaande specialiteiten overgenomen en blijft deze nog op exact dezelfde manier maken.
Davy heeft de zaak verder uitgebreid met een vernieuwd assortiment patisserie die uniek is voor de regio, we hebben hier al meerdere bekroningen voor bekomen en blijven innoveren met zoveel mogelijk nieuwe dingen. En vooral ook glutenvrije producten zijn erbij gekomen doordat Davy zijn vrouw Lien coeliakie heeft en ondertussen hebben ze reeds een erg uitgebreid assortiment die wekelijks vers te verkrijgen is op vrijdag en de andere dagen diepgevroren.
Doordat wij bij bakkerij Moeyaert staan voor versheid, kwaliteit en het ambachtelijke moeten wij beroep doen op een groot team maar het is steeds moeilijker geworden om dit team compleet te houden waardoor wij op woensdag, donderdag en vrijdagvoormiddag gesloten zijn om alle voorbereidingen nog te kunnen bolwerken.
Lien staat in voor de winkel en bestellingen samen met de bediende Kathy alsook enkele jobstudenten.
Davy zorgt ervoor dat alles in het atelier op wieltjes loopt. Patissier Justien is goed opgeleid en voldoet perfect aan onze hoge eisen omtrent alles wat zoet is :). Aangevuld met jobstudenten en flexi's draaien we momenteel op maximum capaciteit.